We hebben de magere op Netflix’s populairste show tot nu toe

Tegenwoordig voelt het kijken als twee mensen op een ongemakkelijke blinde eerste date in een drukke bar een beetje als een bezoek aan een historisch museum, een overblijfsel van voorbije dagen observerend. Leukedatingsite.nl kun je veel vinden.

En hoe triest het ook is, het zorgt ook nog steeds voor wat goede oude voyeuristische pret. Na een dramatisch seizoen 1 in New York vorig jaar, valt het tweede seizoen van Netflix’s Dating Around, dat in oktober 2019 werd gefilmd, op vrijdag 12 juni.

Deze keer worden zes singles in New Orleans elk op vijf blind dates verzonden.

Hoewel Dating Around is als de verfijnde, stijlvolle tante van Netflix’s andere trashy dating-shows uit 2020, Love Is Blind en Too Hot To Handle, levert het dezelfde gekke momenten op die reality dating-shows zo kijkbaar maken.

Dit is wat de zes leden de laatste tijd aan het doen zijn op sociale media.

Hoe vind ik online dating sites?

Deze inhoud is geïmporteerd van Instagram. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden of kunt u mogelijk meer informatie vinden op hun website.

Zo te zien hangt Justin van Episode One nog steeds met zijn hond in NoLA. Geen woord over zijn huidige datingstatus tot nu toe.Ben Samuel

De zeer vriendelijke hoogleraar computerwetenschappen Ben verdient een gelukkige liefde, hoewel zijn aflevering vol ongemakkelijke momenten zat die zo scherp waren dat het moeilijk was om naar te kijken. We zijn voor hem aan het rooten en wachten op updates van zijn gloednieuwe Instagram-account.

Dating voor beginners

Deva Mahal, de indrukwekkende R & B-zangeres en dochter van Taj Mahal, had geen probleem met het charmeren van al haar vijf dates in aflevering drie, hoewel een paar van hen minder charmant waren voor haar. Stream hier haar nieuwste single.

Heather Salvaggio

De heerlijke, dierenminnende Heather werkt nu nog steeds als een professionele visagist in NoLA. Suikertante is een bekende profiel.

Brandon Bordelon

Brandons zelfvertrouwen en geklets maken zijn aflevering tot een van de minst gebruikte schaamte-opwekkende gebeurtenissen van het seizoen. Hoewel uit het uiterlijk van deze gezellige Instagram-post van februari met een nieuwe man, is hij misschien niet meer op de markt.

Demi Diaz

Digitale marketeer en zelfbenoemde workaholic Demi Diaz verblindde haar vijf dates in de laatste aflevering van het seizoen. Hoewel deze verjaardag Instagram van 29 mei aangeeft dat ze elders liefde heeft gevonden sinds het filmen van Dating Around.